- 12 archů jedlého papíru, balit nejméně do dvou a potírat olejem, aby se nelepily a nepřipékaly
- 125 g vepřového, drobně nakrájet
- 90 g jarních závitků
- 2 černé houby, nakrájet
- ½ lžičky pažitky, drobně nakrájet
- ½ lžičky kukuřičného škrobu
- 2 lžíce oleje
Omáčka
- 1 lžička cukru
- 1 lžička soli
- ½ lžičky tmavé sójové omáčky
- ½ lžičky světlé sójové omáčky
- 2 lžíce vývaru
- 1 lžíce oleje
- ½ lžičky sezamového oleje
- ½ lžičky bílého pepře
1. Maso posypat kukuřičným škrobem a nechat chvíli ležet.
2. V rozpáleném woku osmažit maso, přidat výhonky a houby.
3. Po dvou minutách přidat věci na omáčku.
4. Když se tekutina odpaří přidat pažitku.
5. Směs dát na talíř, aby vychladla.
6. Balit směs do jednotlivých papírů, konce namočit do vody s rozpuštěnou kukuřičným škrobem
7. Osmažit závitky na rozpáleném oleji, obrátit max. dvakrát.