- 0,5 kg vysokého roštěnce (loupaná plec, květová špička), nakrájet na proužky
- 2 červené cibule, drobně nakrájet
- 1 stroužek česneku, rozmačkat
- kousek zázvor, nakrájet na plátky
- 2 cibule, nakrájet na plátky
- sádlo
Marináda
- 1 bílek
- 2 lžičky sójové omáčky
- 1 lžíce vína metropole
- 1 lžička kukuřičného škrobu
- ½ lžičky sezamového oleje
Omáčka
- 3 lžičky tmavé sójové omáčky
- 1 lžička cukru
- 1 lžička vína metropole
- hovězí vývar
1. Nakrájené maso marinovat nejméně 30 minut.
2. Na pánvi rozehřát 2 lžičky sádla, přidat zázvor, česnek, červenou cibuli, promíchat, dát stranou na talířek.
3. Ve voku rozhřát sádlo, prudce maso osmažit.
4. Přidat omáčku, přidat osmaženou zeleninu.
5. Přidat cibuli.