- 300 g vepřových jater, nakrájet na tenké plátky
- 300 g vepřové kýty, nakrájet na tenké plátky
- 1 vejce
- 2 lžičky kukuřičného škrobu (gustin)
- 1 pórek, nakrájet na kostičky
- 1 cibule, nakrájet na kostičky
- 1 kapie, nakrájet na kostičky
- černé houby, namočené nakrájet na drobno
- 3 stroužky česneku, nakrájet na plátky
- 50 g loupaných mandlí, opražit
Omáčka
- 3 lžíce červeného dezertního vína
- 4 lžíce sójové omáčky
- lžička cukru
- lžička červeného oleje
- 1 lžička kukuřičného škrobu
- hrnek hovězího vývaru
1. Plátky jater promíchat s vejcem a kukuřičným škrobem. Nechat odležet.
2. Plátky vepřového promíchat s vejcem a kukuřičným škrobem. Nechat odležet.
3. Osmažit vepřové. Dát okapat.
4. Osmažit játra. Dát okapat.
4. Osmažit zeleninu, přidat mandle, omáčku, provařit, přidat maso.