- 300 g vepřového masa, nakrájet na tenké plátky
- 2 lžíce hladké mouky
- ½ lžičky soli
- ¼ pepře
- 2 stroužky česneku
- konzerva ananasu, nakrájet na kostičky 2 cm
- 1 zelená paprika
- žampiony, oloupat, nakrájet na silnější plátky
- 2 rajčata, nakrájet na čtvrtky
- 1 dcl kuřecího vývaru
- 2 lžíce medu
- 1 lžíce sójové omáčky
- 2 lžičky kukuřičného škrobu
- sádlo
1. Maso smíchat mouku se solí a pepřem a zamíchat, maso osmažit.
2. Šťávu z ananasu smíchat s kukuřičným škrobem.
3. Osmažit žampiony, papriku, rajčata, česnek, přidat vývar, sójovou omáčku a šťávu s kukuřičným škrobem, provařit, přidat osmažené vepřové.
Víno: Neuburgské, pozdní sběr.