- 450 g libového vepřového, nakrájet na proužky, široké 1 cm
- 1 balíček čínských nudlí
- 2 hrnky zelené papriky nakrájené na proužky
- 1 nakrájená mrkev
- 1 dcl hovězího vývaru
- 1½ lžíce cibule nakrájené na tenké proužky
- 2 stroužky česneku, drobně nakrájet
- 1 lžička citrónové šťávy
- 1/4 hrnku arašídů
Marináda
- 1 lžíce čerstvého zázvoru, drobně nakrájet
- 1 lžíce česneku, drobně nakrájet
- 1 lžička kukuřičného škrobu
- 2 lžičky sójové omáčky
- 1 lžička vody
- 1 lžička vína
1. Promíchat maso s marinádou.
2. Po částech osmažit maso, dát do sítka okapat.
3. Na sádle osmažit arašídy, mrkev, pak papriku a cibuli, dát stranou.
4. Do hrnku dát vývar, přidat chilli, česnek, citrónovou šťávu, provařit a na talíři přelít přes nudle, posypat směsí
s osmaženými buráky.