600 g hovězího, nakrájet na kostky 2,5 cm
400 g fazolí, uvařit
4 lžíce kvalitního rajského protlaku
4 rajčata, oloupat, odstranit bílou dužinu, drobně nakrájet
2 cibule, drobně nakrájet
5 stroužků česneku, drobně nakrájet
1 lžíce citrónové šťávy
špetku cukru
pepř
sůl
olej na smažení
masový vývar na podlití
V kastrole rozehřát 4 lžíce oleje, po částech prudce osmažit maso, dát na talíř.
Do kastrolu přidat cibuli, smažit 4 minuty, míchat, přidat česnek, míchat.
Když česnek zavoní, přidat rajčata, promíchat, přidat rajský protlak, cukr, promíchat.
Přidat maso i se šťávou, kterou pustilo, opepřit, osolit, mírně podlít, pomalu dusit, až je maso měkké, občas zamíchat, podle potřeby podlít horkým vývarem.
Když je maso měkké, přidat fazole, citrónovou šťávu, provařit.
Dochutit pepřem, solí.