250 g kuřecích prsou, nakrájet na kostičky 2 cm
6 černých hub, namočit, nakrájet na čtverečky 2,5 cm
1 mrkev, nakrájet na kostičky 2 cm
200 g sterilovaného hrášku, nebo vařeného hrachu
1 lžíce drobně krájeného pórku
1 lžička strouhaného česneku
1 lžíce červeného dezertního vína
2 lžičky kukuřičného škrobu
1 lžíce sójové omáčky
½ lžičky cukru
1 lžička sezamových semínek
¼ lžičky mletého zázvoru
1 dcl drůbežího vývaru
Kuřecí maso vložit do misky, přidat víno, škrob, promíchat, nechat 15 minut.
Na rozpálenou pánev přidat 1 lžíci oleje, přidat kuřecí maso, vyndat, když začne měnit barvu.
Pánev vytřít ubrouskem, přidat 1 lžíci oleje, rozehřát, přidat pórek, zázvor, česnek.
Když česnek zavoní, přidat mrkev, houby, hrách, míchat 3 minuty.
Přidat sójovou omáčku, sůl, vývar, osmažené maso, míchat 1 minutu, přidat sezamová semínka.