450 g nízkého roštěnce, nakrájet na proužky silné jako sirka
3 mrkve, očistit, nakrájet na proužky silné jako sirka
2 jarní cibulky nebo 1 cibule, nakrájet na proužky
1 lžíce kukuřičného škrobu
2 chilli papriky, nakrájet na tenká kolečka
3 stroužky česneku, rozmačkat
1 lžíce cukru
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce octa
½ lžičky soli
2 lžíce sádla
V míse smíchat vejce, škrob, sůl, přidat hovězí, promíchat, nechat ležet 20 minut.
Ve woku rozehřát sádlo, když se ze sádla začne mírně kouřit, přidat mrkev, smažit 2 minuty, míchat, vyndat do sítka.
Do woku přidávat po částech maso, smažit 2 minuty, míchat, vyndat do sítka.
Ve woku nechat 1,5 lžíce tuku, přidat cibuli, česnek, chilli, když česnek zavoní, přidat ocet, cukr, sójovou omáčku, promíchat.
Do woku vrátit hovězí, mrkev, promíchat.
Příloha: vařená rýže.
Víno: Svatovavřinecké.