- 3 lžíce medu
- 3 lžíce Dijonské hořčice
- 1 lžička citrónové šťávy
- 2 kg filetů lososa
- ½ lžička pepře
- sůl
1. Všechno mimo lososa smíchat a do této marinády vložit filety, marinovat hodinu.
2. Dát filety na alobal, přelít marinádou, alobal zavřít a v troubě péci při 180°C cca 15 - 20 minut.
Víno: Zweigeltrebe, pozdní sběr.
Normal
0
21
false
false
false
CS
X-NONE
X-NONE
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Normální tabulka";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";}